Hogyan működik...? Egyszerűen!

Hogyan használhatja a webes gyártmánylap készítő szoftverünket?

Egyszerűbben mint valaha!

A szoftvert ingyen kipróbálhatja vásárlás előtt. Amennyiben a vásárlás mellett dönt, nincs szükség bonyolult feltételrendszerek között lavíroznia: a gyártmánylap készítő szoftverünk 2015 február elsejétől az eddigiektől egyszerűbben, éves használati díjas alapon vehető igénybe!

A használat megkezdéséhez Önnek regisztrálnia kell vállalkozását. Amennyiben az ingyenes tesztidőszak alatt Ön meggyőződött arről, hogy hasznos a termék, választása szerint az alábbi módokon fizethet a szoftver használatáért:

  1. Banki utalással (ezt preferáljuk inkább)
  2. Banki befizetéssel. (Ez Önnek többletköltséget okozhat.)

A díjszabás is olyan egyszerű, amilyen csak lehet:

Csomag Ára
Csak anyaghányad nyilvántartás készítés 23 880,- + ÁFA (br. 30 328,-)
Csak gyártmánylap nyilvántartás készítés 23 880,- + ÁFA (br. 30 328,-)
Gyártmánylap és anyaghányad nyilvántartás készítés 35 880,- + ÁFA (br. 45 568,-)

Minden csomag egy éves időtartamra szól. Az egy éves használati időszak alatt Ön bármennyi anyaghányad nyilvántartást, vagy gyártmánylapot generálhat megkötések nélkül!

Az ingyenes tesztidőszak természetesen nem számít bele az egy éves fizetett használati időszakba. Amennyiben kérdése van a megrendeléssel vagy a szoftver működésével kapcsolatban kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT.

Az ingyenes kipróbálható verziót ide kattintva igényelheti.
3 ok, amiért érdemes a gyártmánylapok.hu-t használnia!
  • Ha Ön vásárol egy gyártmánylap készítő programot, feltöltése alapanyagokkal nagyon sok időt vesz igénybe és nem biztos, hogy jövőre is megfelel az aktuális jogszabályoknak újabb verzió vásárlása nélkül. A gyártmánylapok.hu mindig naprakész.
  • Ha Ön az egyik kollégáját megbízza a gyártmánylapok elkészítésével, Ön minimum egy vagy két havi bért rá fog költeni a gyártmánylapokra.
  • Ha Ön megbíz egy szakembert, aki egyenként elkészíti Önnek a gyártmány-lapjait 1000-2000 Ft/db áron, 50-100.000 Ft költség is lehet. Ön ennek a töredékéért elkészítheti gyártmánylapjait a gyártmánylapok.hu oldalon!

Ön ezen szoftver segítségével elkészítheti a saját egyedi gyártmánylapjait amely biztosan kielégíti a jogszabályi követelményeket.